پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اسفند ۱۳۸۲، ۱۶:۲۱

دبير شوراي عالي امنيت ملي در ديدار نخست وزير ژاپن :

سياست هاي هسته اي ايران در راستاي تقويت صلح و امنيت منطقه و بين الملل است

دكتر روحاني در ديدار با نخست وزير ژاپن گفت : ايران مصمم است با پايبندي به معاهدات هسته اي و جلب اعتمادجهاني از تكنولوژي صلح آميزهسته اي بر خوردار گردد .

به گزارش خبرگزاري مهر، جونيچيرو كويزومي نخست وزير ژاپن در ديدار يك ساعته خود با دكتر حسن روحاني دبير شوراي عالي امنيت ملي با ابراز تسليت به ملت و دولت ايران به مناسبت شهادت تعداد زيادي از ايرانيان در عاشوراي حسيني كربلا و كاظمين و نيز از دست رفتن هزاران نفر از هموطنان در حادثه زلزله بم آمادگي كشورش را براي ارائه تجربيات و پيشگيري از عواقب شوم زلزله به ايران اعلام كرد .
وي قرارداد اخير دو كشور در زمينه توسعه ميدان نفتي آزادگان را موجب تقويت روابط دو كشور دانسته و روابط تهران _توكيو را با اهميت توصيف نمود .
نخست وزير ژاپن سياستهاي هسته اي ايران براي رفع نگراني هاي جامعه بين الملل را بسيار عالي خوانده و همكاريهاي ايران و آژانس بين المللي انرژي اتمي را موجب توسعه و شكوفايي روابط دو كشور دانست .
كويزومي يكي از عوامل توسعه و رونق اقتصادي و صنعتي ژاپن بعد از جنگ جهاني دوم را همكاريهاي بين المللي دانسته و خواستار تقويت روابط دو كشور و تقويت همكاريهاي ايران با جامعه بين الملل شد. نخست وزير ژاپن ايران را يكي از كشورهاي مهم جهان از نظر سياسي، اقتصادي و جغرافيايي دانست و گفت : ايران از پتانسيل عظيمي برخوردار است كه با توسعه همكاريهاي بين المللي مي تواند در توسعه و ثبات منطقه نقش كليدي ايفا كند .
كويزومي اعزام نيرونظامي ژاپن به عراق را صرفا براي كمكهاي بشر دوستانه توصيف كردو  ثبات عراق را براي ايران و ژاپن و جامعه بين المللي بسيار با اهميت توصيف كرد .
وي همكاريهاي منطقه اي ايران و ژاپن و توسعه روابط دو كشور را به نفع جامعه جهاني تلقي نموده و منابع عظيم ايران، قدرت ايران و جايگاه ويژه جغرافيايي ايران را دلايل مهم براي همكاريهاي منطقه اي و بين المللي با ايران دانست. وي ايران را بزرگترين كشور خاورميانه دانسته و بر گسترش روابط دو كشور اعلام آمادگي كرد .
دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان نيز در اين ديدار امنيت و ثبات خليج فارس و امنيت انتقال انرژي به جهان را از اولويتهاي سياست خارجي خوانده و ايران را دروازه مناسبي براي همكاريهاي منطقه اي در آسياي مركزي ، قفقاز، افغانستان و عراق دانست وي عدم مداخله كشورهاي ثالث در روابط تهران - توكيو را در راستاي منافع ملي دو طرف تحليل نموده  تقويت همكاريهاي بين المللي ايران وژاپن را سازنده و موثر دانست .
دكتر روحاني سياستهاي هسته اي ايران را درراستاي تقويت صلح و امنيت منطقه و بين الملل دانسته و تصريح كرد : ايران مصمم است با پاي بندي به معاهدات هسته اي و جلب اعتماد جهاني از تكنولوژي صلح آميز هسته اي بر خوردار گرديده و بدون ترديد از حقوق حقه خود در بهره مندي از تكنولوژي صلح آميز دست بر نخواهد داشت .
دبير شوراي عالي امنيت ملي با محتمل خواندن تشنيج بيشتر در عراق تماميت ارضي و يكپارچگي عراق را اساسي دانسته و نسبت به تغيير مزرهاي جغرافيايي، بي ثباتي و ايجاد حكومت غير مردمي و دست نشانده در عراث هشدار داده و گفت : برگزاري انتخابات در سال 2004 در عراق خواست عمومي مردم عراق است و عدم توجه به اين خواست بحران عراق را پيچيده تر خواهد كرد.
وي خروج هر چه سريعتر اشغالگران از عراق را از عوامل بازگشت ثبات به اين كشور دانسته و اعلام كرد كه عموم كشورهاي منطقه از اشغال درازمدت عراق نگرانند .
وي همكاري هاي تهران- توكيو در مورد بازگشت ثبات و امنيت و نيز بازسازي عراق را مفيد داسنته و مشاركت دو كشور در بازسازي افغانستان را خواستار شد .
روحاني سياست فشار و سركوب ملت فلسطين را محكوم و تصريح كرد  كه اين سياست براي اسراييل امنيت نخواهد آورد تنها راه ثبات و امنيت منطقه احقاق حقوق مردم فلسطين است .

 

کد خبر 66408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha